Geri
Nasıl yardımcı olabilirim ?

Çerez Politakası

ÇEREZ VE GİZLİLİK POLİTİKASI

Çerez Politikası

1. İşbu Çerez ve Gizlilik Politikası, www.suudcollection.com alan adlı internet sitesi (“Web Sitesi”) aracılığıyla, Suud Tekstil Sanayi Tic. Ltd. Şti. (“Şirket”) ait ürün ve/veya hizmetleri kullanan tüm kişiler (“Kullanıcı”) için geçerlidir.

2. www.suudcollection.com ’u en iyi şekilde kullanabilmeniz ve kullanıcı deneyiminizi geliştirebilmek için Çerez (Cookie) kullanıyoruz. Çerez kullanılmasını tercih etmezseniz tarayıcınızın ayarlarından Çerez’leri silebilir ya da engelleyebilirsiniz. Ancak bunun internet sitemizi kullanımınızı etkileyebileceğini hatırlatmak isteriz. Tarayıcınızdan Çerez ayarlarınızı değiştirmediğiniz sürece bu sitede çerez kullanımını kabul ettiğinizi varsayacağız. Toplanan verilerle ilgili düzenlemelere aşağıda yer alan Gizlilik Politikası’ndan ulaşabilirsiniz.

3. İşbu Çerez ve Gizlilik Politikası, Şirket tarafından Kullanıcılarının gizlilik ve kişisel verilerinin korunması haklarını gözeterek Web Sitesi’nde çerez kullanımının kapsamı ve amaçları hakkında detaylı bilgi sunmak ve Kişisel Verilerin Korunması Kanunu (“Kanun”) kapsamında çerez kullanımına ilişkin olarak aydınlatma yükümlüğümüzün yerine getirilmesi amacıyla hazırlamıştır. Web Sitesi’nde bulunan çerez bilgilendirme uyarısında bulunan onaylama seçeneğine tıklanması halinde Çerez kullanımına rıza verdiğiniz kabul edilmektedir. Onaylamamanız halinde, yalnızca kullanılması zorunlu olan çerezler kullanılıyor olacaktır.

4. Çerezler tarayıcınız üzerinden çevrimiçi bir hizmete eriştiğiniz zaman elektronik cihazlarınıza gönderilen ve cihazınızın internet sitesine veya uygulamaya eriştiğini hatırlayan küçük tanımlama ve veri depolama dosyalarıdır. Çerezler, bu dosyaları tekrar kaynak web sitesine veya çerezleri tanıyan bir başka web sitesine gönderebilir. Bu dosyalarda, Web Sitesi’nin bazı temel özelliklerinden faydalanmanızı, Web Sitesi’ni tekrar kullandığınızda verilerinizin hatırlanmasını ve Web Sitesi’ni daha etkin ve kolay kullanabilmenizi sağlamak için Web Sitesi gezintinize ait bilgiler saklanmaktadır.

5. Çerezler, Web Sitesi’ne erişim yaptığınız elektronik cihazda siteye erişmek için kullandığınız internet servis sağlayıcısının adı ve Internet Protokol (IP) adresi, Web Sitesi’ne eriştiğiniz tarih ve saat, Web Sitesi’nde bulunulan sırada erişilen sayfalar ve siteye doğrudan bağlanılmasını sağlayan web sitesinin internet adresi dahil olmak üzere kullanım tercihlerinize ve Web Sitesi’nde yaptığınız gezintiye ilişkin veriler toplamaktadır. Bu veriler burada belirtilen amaçlar doğrultusunda yurtiçinde mukim iş ortaklarımıza aktarılabilecektir.

6. Kullanım amacına ve kullanıldığı süreye göre farklı türde çerezler bulunmaktadır. Şirketimiz, Kullanılması Zorunlu Olan Çerezler, Otantikasyon Çerezleri, Flash Çerezleri (Flash Cookies), İşlev Çerezleri, Analiz/Performans Çerezleri ve Hedefleme/Reklam/Pazarlama Çerezleri tip çerezleri kullanmaktadır. Bu bilgiler aşağıdaki gibidir:

Kayıtlı kullanıcılar için

Kullanıcı Adı, Şifre, Eposta Adresi, Adres Bilgisi, Banka Bilgileri (KULLANICI paylaştıysa), Ödeme Sistemi Bilgileri, Tanımlayıcı Diğer Bilgiler, Temel Analitik Bilgileri (Google Analytics ve/veya diğer analitik servisleri tarafından beklenen, istenen ve toplanan), IP adresi bilgisi

Kayıtlı olmayan kullanıcılar için

Temel Analitik Bilgileri (Google Analytics ve/veya diğer analitik servisleri tarafından beklenen, istenen ve toplanan), WEB SİTESİ üzerinde diğer kullanıcılarla yapılan her türlü işlem ile ilgili bir iletim, istatistik ve analitik bilgileri, IP adresi bilgisi

Hangi verileriniz saklanmaz?

Kullanılan Çerez Türleri

Oturum Çerezleri :

Oturum çerezleri ziyaretçilerimizin İnternet Sitesini ziyaretleri süresince kullanılan, tarayıcı kapatıldıktan sonra silinen geçici çerezlerdir. Bu tür çerezlerin kullanılmasının temel amacı ziyaretiniz süresince İnternet Sitesinin düzgün bir biçimde çalışmasının teminini sağlamaktır.

Kalıcı Çerezler :

Kalıcı çerezler İnternet Sitesinin işlevselliğini artırmak, ziyaretçilerimize daha hızlı ve iyi bir hizmet sunmak amacıyla kullanılan çerez türleridir. Bu tür çerezler tercihlerinizi hatırlamak için kullanılır ve tarayıcılar vasıtasıyla cihazınızda depolanır. Kalıcı çerezlerin bazı türleri; İnternet Sitesini kullanım amacınız gibi hususlar göz önünde bulundurarak sizlere özel öneriler sunulması için kullanılabilmektedir. Kalıcı çerezler sayesinde İnternet Sitemizi aynı cihazla tekrardan ziyaret etmeniz durumunda, cihazınızda İnternet Sitemiz tarafından oluşturulmuş bir çerez olup olmadığı kontrol edilir ve var ise, sizin siteyi daha önce ziyaret ettiğiniz anlaşılır ve size iletilecek içerik bu doğrultuda belirlenir ve böylelikle sizlere daha iyi bir hizmet sunulur.

7. Zorunlu çerezler ve Analiz/Performans çerezleri devre dışı bırakılamayacaktır ancak diğer türdeki çerezlerin bilgisayarınızda saklanmasını istemiyorsanız tarayıcınızın ayarlar kısmından çerez kullanım tercihlerinizi değiştirebilirsiniz veya Çerez uyarı ekranımızdaki onaylama seçeneğini tıklamaksızın ilerleyebilirsiniz. Çerez yönetim ayarları tarayıcıdan tarayıcıya farklılık göstermekte ve modern tarayıcıların yardım menüleri altında çerezlere ilişkin detaylı bilgiler yer almaktadır.

8. Şirket, işbu Çerez Politikası hükümlerini dilediği zaman güncelleyebilir, değiştirebilir veya yürürlükten kaldırabilir. Güncellenen, değiştirilen ya da yürürlükten kaldırılan her hüküm, yayın tarihinde Kullanıcı için hüküm ifade edecektir. Yapılan değişikliğin ardından Kullanıcı’nın Şirket’in hizmet veya ürünlerini kullanmaya devam ediyor olması, değişikliklere muvafakati anlamına gelecektir.

1. Gizlilik Politikası

SUUD TEKSTİL SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ (“Şirket”) olarak, ziyaretçi/üyelerin (“Kullanıcı”) tüm servislerimizi eksiksiz ve güvenli şekilde kullanabilmeleri ve üyelerimizin gizliliğini korumak için çalışıyoruz. Gizlilik Politika’mızın üyelerimizin kişisel verilerinin 6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu ile tamamen uyumlu olduğunu bildirmek isteriz. Şirket, üyelik formları ile kendisine iletilen bilgileri, Kullanıcı bilgisi veya aksi yönde bir talimatı olmaksızın, üçüncü şahıslarla kesinlikle paylaşmamakta, faaliyet dışı hiçbir nedenle ticari amaçla kullanmamakta ve satmamaktadır.

2.Veri Sorumlusu Kimdir?

Balmumcu Mah. Barbaros Bulvarı Cad. Eser Apt. No:78/10 Beşiktaş/ İstanbul adresinde mukim Ticaret Sicili Müdürlüğü’ne 164528-5 sicil numarası ile kayıtlı SUUD TESKTİL SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ’dir.

3.Hangi Kişisel Verileri İşliyoruz?

İnternet Sitemizi ziyaret etmeniz dolayısıyla elde edilen kişisel verileriniz aşağıda sıralanmaktadır:

Kimlik Bilgisi

İletişim Bilgisi

Müşteri İşlem Bilgisi

İşlem Güvenliği Bilgisi

Ürün/Hizmet Kullanım Bilgisi

Talep/Şikayet Yönetimi Bilgisi

Kişisel verileriniz, Şirket tarafından İnternet Sitemizi ziyaret etmeniz dolayısıyla teknik iletişim dosyaları olan çerezler (cookies) vasıtasıyla toplanmaktadır. Çerezler (cookie) hakkında detaylı bilgi için Çerez Politikası’nı inceleyiniz.

4.Kullanıcıların Kişisel Verilerinin Kimlerle Paylaşılabileceği

Şirket, sakladığı verilerin korunması konusunda, kişisel bilgi güvenliği haklarınızı öncelik olarak görür. Bu nedenle Şirket’in topladığı veriler üçüncü şahıs, şirket ve kurumlarla paylaşılmamaktadır.

5.Veri Sahiplerinin Kişisel Verilerinin Saklanma Süreleri

Kanun ve ilgili diğer kanun hükümlerine uygun olarak işlenmiş olmasına rağmen, işlenmesini gerektiren sebeplerin ortadan kalkması hâlinde, Şirket tarafından kişisel veriler silinmekte, yok edilmekte veya anonim hale getirilmektedir. Şirket, Kanun’a uygun bir biçimde, doğması muhtemel herhangi bir uyuşmazlık kapsamında kullanılmak üzere ilgili mevzuat ile belirlenmiş olan zamanaşımı süreleri boyunca kişisel verileri muhafaza edebilecektir. Bu durumda muhafaza edilen kişisel verilere herhangi bir başka amaçla erişilmemekte ve ancak ilgili hukuki uyuşmazlıkta kullanılması gerektiği zaman erişim sağlanmaktadır.

6.Kullanıcıların Hakları

Kanun’un 11. maddesi gereğince Kullanıcılar, kişisel verilerine ilişkin olarak aşağıda sıralanan haklara sahiptirler:

Kişisel veri işlenip işlenmediğini öğrenme,

Kişisel verileri işlenmişse buna ilişkin bilgi talep etme,

Kişisel verilerin işlenme amacını ve bunların amacına uygun kullanılıp kullanılmadığını öğrenme,

Yurt içinde veya yurt dışında kişisel verilerin aktarıldığı üçüncü kişileri bilme,

Kişisel verilerin eksik veya yanlış işlenmiş olması hâlinde bunların düzeltilmesini isteme ve bu kapsamda yapılan işlemin kişisel verilerin aktarıldığı üçüncü kişilere bildirilmesini isteme,

KVK Kanunu ve ilgili diğer kanun hükümlerine uygun olarak işlenmiş olmasına rağmen, işlenmesini gerektiren sebeplerin ortadan kalkması hâlinde kişisel verilerin silinmesini veya yok edilmesini isteme ve bu kapsamda yapılan işlemin kişisel verilerin aktarıldığı üçüncü kişilere bildirilmesini isteme,

İşlenen verilerin münhasıran otomatik sistemler vasıtasıyla analiz edilmesi suretiyle kişinin kendisi aleyhine bir sonucun ortaya çıkmasına itiraz etme,

Kişisel verilerin kanuna aykırı olarak işlenmesi sebebiyle zarara uğraması hâlinde zararın giderilmesini talep etme. Haklarınıza ilişkin taleplerinizi Kanun’da yer alan yöntemlerle Şirketimize iletmeniz durumunda, talebin niteliğine göre en kısa sürede ve en geç otuz gün içinde ücretsiz olarak sonuçlandıracaktır. Ancak, işlemin ayrıca bir maliyeti gerektirmesi hâlinde, Şirket tarafından Kişisel Verileri Koruma Kurulu tarafından belirlenen tarifedeki ücret alınabilir.

7.Veri Sahiplerinin Kişisel Verilerinin Güvenliğinin Sağlanmasına Yönelik Alınan Tedbirler

Şirket kişisel verilerin korunmasına ve veri güvenliğinin sağlanmasına verdiği önem doğrultusunda, KVK Kanunu’nun 12. maddesine uygun olarak tarafından veri güvenliğinin sağlanması için,

Kişisel verilerin hukuka aykırı olarak işlenmesini önlemek,

Kişisel verilere hukuka aykırı olarak erişilmesini önlemek,

Kişisel verilerin muhafazasını sağlamak,

amacıyla uygun güvenlik düzeyini temin etmeye yönelik gerekli her türlü teknik ve idari tedbirleri almaktadır.

8.Kişisel veri toplamanın yöntemi ve hukuki sebebi

Çerezler aracılığı ile elde edilen Kişisel verileriniz, “açık rızanız” ile hukuki sebebi ile toplanmaktadır.

9.Yürürlük

Şirket, işbu Gizlilik Politikası hükümlerini dilediği zaman değiştirebilir. Güncel Gizlilik Politikası, Veri Sahibi’ne herhangi bir yöntemle sunulduğu tarihte yürürlük kazanır.
Bilginize,
Adres: Suud Collection
IOSB Metal iş sanayi sitesi 17.Blok no:7 / Başakşehir / İstanbul - 0850 259 78 83
E-mail: [email protected] Internet Adresi: www.suudcollection.co

Sizin için Tavsiyelerimiz
Kategoriler
Son Görüntülenenler

Microsoft VBScript çalýþma hatasý hata '800a0046'

Ýzin verilmedi

/Library/App/Settings.asp, sat￿

BİZE ULAŞIN

MENÜ

Menu Poster
Menu Poster
Menu Poster