5 adımda Mevsim Geçişleri Kapsül Dolap Rehberi

5 adımda Mevsim Geçişleri Kapsül Dolap Rehberi

5 adımda Mevsim Geçişleri Kapsül Dolap Rehberi:

Mevsim geçişlerinin bazen yazdan kalma sıcak günleri, bazen de kışın ön gösterimi sayılabilecek kadar soğuk günlerine adapte olmak, özellikle yazın sıklıkla yapılan şort tişört kombinlerinden sonra biraz zorlayıcı gelebiliyor. Sıcak havalar için kalın kalan kazaklar, soğuk havalar için ince kalan bodyler sabah evden çıkarken kafa karıştırıyor olabilir. Bu ikilemler arasında sıklıkla kalanlar için: 5 Adımda Mevsim Geçişleri Kapsül Dolap Rehberi karşınızda!

 

Sonbahar denilince akla ilk gelen markalardan biri olarak bu mevsimin stil kodunu minimal parçalar ile maksimum fayda sağlayacak şekilde oluşturman için hazırladığımız kapsül dolap rehberi mevsim geçişi boyunca tüm ihtiyacın olan önerileri bir arada sunuyor. 5 adımda mevsim geçişleri kapsül dolap rehberini incelemeye hazırsan, başlayalım.

 

1.Suud Trençkotlar:

Dolabında sahip olduğun klasik ve karanlık silüetler, capcanlı renkler, farklı dokular ve desenler gibi aklına gelen tüm parçalarla kolaylıkla bir araya gelerek; hem mevsim geçişindeki rüzgarlardan ve yağmurlardan seni koruyan, hem de gün içerisindeki yükselen sıcaklıkla beraber ince yapısı ve hafifliği ile kolayca yanında taşıyabileceğin Suud Trençkotlar şüphesiz ki bu mevsim vazgeçilmezidir. Natürel renkleri ve zamansız formları ile kapsül dolabına düşünmeden ekleyebileceğin Suud Trençkotlar sadece mevsim geçişlerinde değil 4 mevsim kullanabileceğin bir kurtarıcı. Tüm Suud Collection Trençkotları keşfetmek için tıklayabilirsin.

 

2.Jeanler

Tıpkı trençkotlar gibi dolabında bulunan tüm tişörtler, kazaklar, gömlekler, bluzlar, sweatshirtler gibi sayısız üst giyim parçaları ile harika bir şekilde bir araya gelen özel kesime ve kalıba sahip Suud Collection Jean’ler mevsim geçişleri için idealdir. İster yağmurlu günlerde deri bir çizme ile ister ılık günlerde favori loaferın ya da sneakerınla beraber tam da aradığın o görünümü kolaylıkla elde edebilirsin. Tüm Suud Collection Jeanleri keşfetmek için tıklayabilirsin.

 

3.Sweatshirtler

Her sezonun en kullanışlı parçalarından biri olan Sweatshirtler, mevsim geçişlerinde hiç olmadığı kadar göz önünde. İster jogger ya da paraşüt pantolonlarla sportif görünüm ister jean ya da kumaş pantolonlarla ofis görünümü kolaylıkla sunan Suud Collection Sweatshirt modelleri mevsim geçişleri için kapsül dolabın olmazsa olmazlarından biri. Tüm Suud Collection Sweatshirtler keşfetmek için tıklayabilirsin.

 

4.Tote Bagler

Çantaların her geçen gün daha da küçülme ekolüne tüm cüssesi ile karşı koyan Tote Bag’ler, şehirde ihtiyacın olabilecek her şeyi üstün bir stil kodu ile yanında taşımana yardımcı oluyor. Tek kullanımlık su şişeleri, kahve bardakları gibi kullanımları engellemek için yanında taşıyacağın doğa dostu cam su şişeleri, kahve termoslarının yanında yeri geldiğinde günlük alışverişlerinde poşet ya da karton torba kullanımını bile düşürerek kapsül dolapta yer almanın hakkını sonuna kadar veriyor. Yine tüm bunlara ek mevsim geçişinde değişen havalarda, gün içerisinde yükselen sıcaklıklarda üzerindeki trençkotu ya da tişörtünün üzerine giydiğin sweatshirtünü kolaylıkla Suud Collection Tote Bag’inin içerisinde taşıyabilirsin. Tüm Suud Collection Tote Bagler’i keşfetmek için tıklayabilirsin.

 

5.Gömlekler

Daha önceki Suud Blog yazılarından Her mevsime uygun gömlek kombinleri yazımızda da bahsettiğimiz üzere, her mevsimin vazgeçilmezleri olan gömlekler belki de kapsül koleksiyona en uygun türlerden biri. Özellikle mevsim geçişlerinde tek başlarına giyilebiliniyor olmalarına ek, hem gömleğin altına hem de üzerine giyebileceğin ısı katmanları ile kolaylıkla o mevsime uyum sağlayan Suud Collection Gömleklere dolabında yer açma vaktidir. Tüm Suud Collection Gömlekleri keşfetmek için tıklayabilirsin.

 

 

 

 

Etiketler: Mevsim Geçişleri
Eylül 29, 2022
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR