Sonbahar/Kış Koleksiyonu

Sonbahar/Kış Koleksiyonu

 

Sonbahar/Kış Koleksiyonu

 

Gardrobunu sonbahar ve kış aylarına hazırlarken,soğuk havalarda seni sıcak tutacak giysilere öncelik vermelisin. Bu sayede şehrin sokaklarında soğuktan korunarak keyifli vakitler geçirmeye devam edebilirsin. Bu sezon gardrobunda sonbaharı anımsatan kahve ve gri tonlarının yanında, kırmızı ve siyah tonlardan oluşan parçalara da mutlaka yer açmalısın. Unutma, doğru kombinlerle tarzını her mevsim ortaya çıkarabilirsin! 

İşte Seni Sıcak Tutacak ve Tarzını Tamamlayacak Sonbahar / Kış Kombin Önerileri

 

Soğuk Hava Görünümünün Vazgeçilmezi: Kabanlar Kış mevsiminde örme uzun elbise giyiminden daha kolay ne olabilir diye düşünüyorsan bileklere uzanan paltolar diyebiliriz. Maxi kabanlar tüm vücudu saran yapısı ve özel kesimiyle, akşam yemekleri ve davetlerde sana eforsuz uyumlu bir görünüm sunacak.

Rahatlığın Adresi: Kazaklar Gardırobunda mutlaka bulunması gereken bir diğer parça ise kalın kazaklar. Yumuşak dokusu ve şık tasarımlarıyla öne çıkan oversize kesim kazaklar, skinny jeanler ve şortlarla mükemmel bir uyum yakalamanı sağlayacak.

Sonbaharın Romantik Görünümü: Trençkotlar Casual ve şık kombinlerine rahatça uyum sağlayacak Trençkotlar yumuşak dokusu ve dayanıklı kumaşıyla Sonbaharın değişken havalarında seni rahat hissettirecek.

Ofis Stilin Temel Parçası: Gömlekler Rahat kesimi ve pamuklu kumaşlarıyla günlük giyimin konforunu ofise taşıyan gömlekler, her tarza uygun seçenekleri ile gardırobunun gözde parçaları arasında yer alacak.

Görünümlerinin Tamamlayıcısı: Atkılar Sonbahar-kış kombinlerinin tamamlayıcısı kalın örgü atkılar, yumuşak dokusu ve sık örgüsüyle seni sıcacık sararken, kombinlerinde tarzını yansıtmana yardımcı olacak.

Gardırobunu zamansız ve iyi kesimli parçalarla sonbahar-kış sezonuna hazırlamak için Suud Collection Sonbahar/Kış Koleksiyonu’nu şimdi keşfet!

Etiketler: Gardırop Kış
Kasım 03, 2023
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR