Soğuk Havaların Renkli Oyuncusu: Atkılar

Soğuk Havaların Renkli Oyuncusu: Atkılar

Havaların soğuduğu gri günlerde hem renkleri hem de dokuları ile görünümüne renk katacak Suud Atkılar ile stilini bir üst noktaya en eğlenceli şekilde taşıyabilirsin. Sıcacık görünümü ve yumuşacık dokusuyla tarzını renklendiren atkıları tarzına en uygun şekilde dahil edebilmen için en özel önerilerle buradayız.

 

Tek Renk Stili

Son dönemlerin favori görünümü tek renk stilini Suud Atkı detayı ile daha da özelleştirebilirsin. Suud Triko Oversize Kazaklar ile Püsküllü Atkıları bir araya getirerek, aynı renk ve materyalle stiline imzanı ekleyebilirsin.

 

Isı Katmanı

Soğuk havalarla savaşırken stilinden asla ödün vermek zorunda değilsin! İstersen gece dışarı çıkarken giydiğin o simsiyah elbisenin üstüne Kiremit Atkı, istersen okula giderken tercih ettiğin Kapüşonlu Oversize Sweatshirt’ünün üzerine Siyah Atkı. Sen nasıl istersen, sana uygun renk seçeneği Suud Atkı Koleksiyonunda.

 

Atkı Bağlamanın Sayısız Yolu

Uzun atkıların sıcak tutmasının yanında en kullanışlı ve stil dolu özelliği ise birden fazla kombinine uygun şekilde kullanma yolu olmasıdır. Eforsuz bir görünüm için boynundan geçirip daha rahat bir görünüm elde ederken; tek tarafını omzundan arkaya atarak daha ciddi ve yoğun görünüme sahip olabilirsin. Son dönemin favori parçası Balaklava modelini atkı ile de yapabileceğini biliyor muydun? Atkını tam ortadan önce boynunun ön kısmından sonra ensenden geçirip iki ucunu ön tarafta birleştir, daha sonra iki ucu boynundaki atkının orta kısmından geçir; arka tarafta kalan kısmı saçlarından yukarı çıkararak bir nevi bir balaklava görüntüsü yakalayabilirsin. Ama sen bu kadar uğraşmak istemezsen Suud Collection Balaklava Koleksiyonu’na da bir göz at!


 
Etiketler: Soğuk Havaların Renkli Oyuncusu: Atkılar
Kasım 23, 2022
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR