Kanvas Çanta 101

Kanvas Çanta 101

Kanvas Çanta 101

 

Yaz kış fark etmeksizin son zamanların en hit parçası Kanvas Çantaların kendine hayran bırakan dünyasına hoş geldin. İhtiyacımız olsun olmasın yanımızda taşımak istediğimiz her şeyi en stil sahibi şekilde taşımak için çıkagelen kanvas çantaları, tercih etmen için 5 sebebi senin için derledik.

 

Kullanılan malzeme

Kanvas çevre dostu olmasının yanında hafifliği, yumuşaklığı, sağlam yapısı ve dayanıklılığı ile uzun bir kullanım süresi sunar. Bazı uygulamalarla da su geçirmez yapıya dönüşen kanvas, deri ve kauçuk yapılara göre hem bize hem de dünyamıza çok daha özenli davranır.

 

Fonksiyonel

Kanvas çantalar konfor ve rahatlığı stil içerisinde temsil eder. Favori plajdan iş toplantısına, doğa yürüyüşünden tiyatro seyrine, annelerden öğrencilere tüm yaşam şekilleri ve destinasyonlarda kendine hayran bırakan bir şekilde yer edinir.

 

Form

Esnemeyen deri çantalar ya da sert fermuara sahip kalıp çantaların kullanımının ne kadar zor olduğunu biliyorsundur. Özellikle soğuk havalarda ağzı ufak sert fermuarlı bir çantadan almaya çalıştığın bir şey için fermuarın elinin üstünü kaç kere çizildiğini düşün mesela. Tam da bu noktada kanvas çantanın geniş yapısı ve kullanımını ekstra kolaylaştıran ağız tasarımı ile hayran bırakan formu onu vazgeçilmez kılıyor.

 

Stil Kodu

Kapsül dolap kullanıcılarının ya da minimalist stil koduna sahip tüm dolapların dostu olacak kanvas çantalar, yine aynı şekilde desen severler ya da maksimalist stil kodu ile oluşmuş dolaplarla da çok dostane bir ilişki kurar. Tüm stillerin, mevsimlerin, yaş gruplarının, cinsiyetlerin ve yaşam şekillerinin ortak noktası sayılabilecek çok az örnekten biridir.

 

Göçebe

Yüksek beğeni yaratan tarzı ve fonksiyonel yapısı ile hem şehir içi hem de şehir dışı tüm seyahatlerinin vazgeçilmesi olacak kanvas çantalar; doğa yürüyüşlerinden uluslararası uçuşlarına, müze gezilerinden mantar toplama yürüyüşlerine kadar her destinasyonun aranan yüzüdür.


 
Etiketler: Kanvas Çanta 101
Kasım 04, 2022
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR