Kapsül Dolap Kılavuzu

Kapsül Dolap Kılavuzu

 

Kapsül Dolap, oluşturulabilecek kombin sayısını en üst düzeye çıkarmak için minimum sayıdaki fonksiyonel yalnızca değiştirilebilir ve belirli sayıdaki parçalardan oluşturulan gardıroba verilen addır. Orijinal anlamıyla bir kapsül dolap, mevsimden mevsime ayarlayabileceğin ve giymeyi sevdiğin giyim ürünlerinden, çantalardan, ayakkabılardan ve aksesuarlardan oluşan bir kişisel dolaptır. Kapsül dolap yaratırken en önemli başlangıç noktası kendi hayat tarzını göz önüne koyarak alışverişe başlamaktır. Haftanın 7 gününü nasıl geçirdiğin, yaşadığın yerin ya da yerlerin hava koşulları, vaktini beraber geçirdiğin insanlar ve onların gittikleri mekan ve yaşam alanları, tatil rotalarını hepsini göz önüne koyarak alacağın parçaların multifonksiyonelliğini otomatik olarak artacaktır. Yazın mayo üzerine giyeceğin pamuklu gömleği, kışın favori kazağının içine giymen; mevsim geçişlerinde giyeceğin şişme yeleği, soğuk havalarda kabanın üzerine giymen gibi alacağın parçaları neredeyse 4 mevsim kullanman tam olarak da kapsül dolabın karşılığını vermektedir. Kapsül dolap oluşturmada en büyük yardımcın olarak yerini alan Suud Collection’ın zamansız tasarım ve renklerinden bir araya getireceğin 35 40 parça ile fonksiyonelliği yüksek bir kapsül dolabı kolaylıkla oluşturarak hem kombin yapma süreni kısabilir, hem harcamalarını azaltabilir, hem her kombininde yüksek stili yakalayabilir ve de en önemlisi daha az atık yaratarak dünyanın geleceğine destek sağlayabilirsin.

Neden Kapsül Dolabı Tercih Etmelisin?

Hızlı moda, hem üretim hem de dağıtım açısından dünyamıza büyük bir çevresel ayak izleri bırakıyor. Tekstil üretimi için büyük miktarda genellikle yenilenemeyen enerji kaynakları tüketilir. Sürdürülebilir Moda Forumu'ndan alınan bu alıntı, durumu oldukça iyi özetliyor: Hızlı moda, Bangladeş, Hindistan, Çin, Vietnam gibi düşük gelirli ülkelerde çoğunlukla Siyah ve Kahverengi kadınların sömürülmesine ve kötü muamelesine dayandığı için "uygun fiyatlı" olabiliyor. Bu kadınların çoğu, suya erişimi sınırlı, havalandırması yetersiz binalarda çalışıyor ve sıklıkla toksik kimyasallara maruz kalıyor. Yerel üretimle çevresel atığı en aza indiren Suud Collection’ın zamansız stile son derece elverişli koleksiyonlarındaki parçalarla kapsül dolap oluşturarak hem yerli üreticiye destek sağlayabilir, hem de karbon ayak izini minimuma indirerek dünyaya sağlayabileceğin maksimum yararı sağlayabilirsin.

Nereden Başlamalısın?

Kapsül dolabının başarılı olması için bir kapsül dolap oluşturmak için 360 derecelik bir kılavuzdan daha fazlasına ihtiyacın var; başka birinin kapsül dolabını kopyalayamaz veya çevrimiçi bulduğun bir şablonu birebir kullanmamalısın. İlham almak serbest ama unutma! Ancak seni, zevklerini, yaşam tarzını ve mesleğini yansıtan bir dolap uzun vadede her zaman daha sürdürülebilir olacaktır. O yüzden bu adımları kendine göre yorumlayarak işe koyul!

Stilini Keşfet: Genel olarak neler giymekten hoşlanıyorsun? Hangi giyim ürünleri senin imza parçan? Beyaz mı Siyah mı, Hangi renk seni daha fazla yansıtıyor? Bu ve bunun gibi soruları kendine sorarak başla. Ama bizden sana minik bir tavsiye, her kapsül dolapta bir adet Suud Collection Natürel Oversize Mavi Gömlek, Suud Collection Beyaz Basic Tişört ve Suud Collection Kaşe Kaban bulunmalıdır!

Şu anki Dolabını Organize Et ve Fazlalıklardan Kurtul: Kapsül dolap oluşturmak denince tamamen yeni kıyafetler gelse de akıllara aslında hali hazırda dolabında mevcut olan bazı parçalar senin başlangıç için kullanabileceklerin. Kıyafetlerini ayrıştır ve fazla olanları bağışlayabilir ya da 2. el olarak satabilirsin! 

Basics: Dolabın için olmazsa olmaz parçalarının listesini çıkar ve senin stiline uygun olanlardan eksikleri Suud Collection kalitesi ile online olarak sipariş ver! Suud Collection Basic Koleksiyonu’na buradan hızlıca ulaşabilirsin, kurtarıcı parçaları yerel üretim ve yüksek kalite ile dolabına ekle. 

Sezonsal Parçaları İhmal Etme: Suud Collection Basic Beyaz Tişört veya Suud Collection Desenli Body modelleri her mevsim tercih edilebilir fakat sezonsal parçaları da kapsül dolabına dahil etmeyi unutma! Kaban, trençkot, kot ceket gibi kışlık ve sonbaharlık parçalara göz atmalısın! Yaz içinse güzel bir Kimono Şort veya Sandalet modellerini unutma! Sezonsal parçaları sezon dışı zamanlarda iyi sakladığın takdirde hepsi seninle uzun yıllar kalacaktır!

 

Kapsül dolabını Suud Collection güvencesiyle uygun fiyatlarla oluşturmak için hemen keşfet ve #SuudWoman lara dahil ol!

 

 

 

 

Etiketler: Kapsül Dolap Kılavuzu
Ağustos 30, 2022
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR