Göklerden Gelen Stil Önerisi: Suud Collection Paraşüt Pantolonlar

Göklerden Gelen Stil Önerisi: Suud Collection Paraşüt Pantolonlar

Göklerden Gelen Stil Önerisi: Suud Collection Paraşüt Pantolonlar

 

Son zamanlardaki en iyi trendlerin çoğunu, baget çantaları ve tüp üstleri aslında ilk başta 90'ların sonlarında ve 2000'lerin başlarında rastlamıştık, ancak en yeni trend bizi daha da geriye götürüyor. 80'lerin sonu ve 90'ların başında ana akım haline gelen ve MC Hammer'ın U Can't Touch This sayesinde popülaritesi artan paraşüt pantolonları, 2022'nin en büyük trendlerinden biri olarak tekrardan karşımızda.

 

Paraşüt pantolonlar geçmişteki yorumundan biraz daha farklılaşarak, daha çok fonksiyonel atletizm görünümüne eğilerek günlük pantolonlara yeni bir soluk getiriyor. Paraşüt pantolonların 80'lerde görülen modeller gibi ayak bileğinde daralan ve bacak boyunca geniş bir kesime sahip elastik belleri vardır. Ancak 80’lerdeki modellerin sahip olduğu parlak renkler, naylon dokular ve gösterişli fermuarların aksine günümüz modelleri sezonun en seçkin renk paletinde, kaliteli malzemelerde ve elegant detaylarla karşımıza geliyor.

 

Birçok yeniden yorumlanma orijinallerle rekabet etmese de, Suud Collection Paraşüt Pantolonların 80'lerin öncüllerini geçebileceğine inanıyoruz. Bugünün trendlerine ayak uydururken onu geri almana yardımcı olmak için, askeri esintili, cepli pantolonlardan Hailey Bieber onaylı favorilere kadar bugün alışveriş yapabileceğin en iyi paraşüt pantolonlarını birlikte kombinleyebileceğin parçalarla bir araya getirdik.

 

Pazar Rahatlığı

İster mevsim geçişlerinde sneakerlarınla, ister en soğuk havalarda botlarınla beraber pazar rahatlığını Suud Collection Paraşüt Pantolonlarla ortaya koy. Yine mevsime bağlı olarak tshirtlerinden kapüşonlu sweatshirtlerinle bir araya kolaylıkla gelebilen Paraşüt Pantolonlar, kapsül dolabında da kendine yer edinmeye hazır.

 

Okul Stili

Siyah Paraşüt Pantolonunu Suud Collection Be Kind Kısa Kollu Tişört ve gün içerisinde gerekli tüm eşyalarını saklayabilmen için Kanvas Çanta ile şekillendirerek okuldaki stilini hem havalı hem de rahatlık üssü olarak oluşturabilirsin. Yine değişen havalar için tişörtünün üzerine Suud Collection Sweatshirt ve Trençkot Koleksiyonlarına göz atmayı unutma.



 

Özel Günler

Paraşüt Pantolonlara bakınca her ne kadar aklımıza sunduğu rahatlık gelse de favori topuklu ayakkabın ve üzerine bir body ya da cropla beraber en özel davetlere ve akşamlara kolaylıkla katılabilirsin. Böyle günler ve davetler için stilini oluştururken ihtiyacın olan ışıltıyı yakalamak için Suud Collection Aksesuar Kategorisine bakmayı unutma.




 
Etiketler: Göklerden Gelen Stil Önerisi: Suud Collection Paraşüt Pantolonlar
Ekim 05, 2022
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR