Kış Dolabının Gözdesi: Siyah Kaşe Kaban

Kış Dolabının Gözdesi: Siyah Kaşe Kaban

KIŞ DOLABININ GÖZDESİ: SİYAH KAŞE KABAN

Geçtiğimiz hafta sonu Türkiye genelinde sıcaklık oldukça düştü, bu yüzden kış dolaplarının gözdesi olan Siyah Kaşe Kabanı nasıl kombinleyebileceğin konusunda sana önerilerle geldik. Siyah kaşe kabanlar hemen hemen her şeyle uyumlu olsa da, onu başka bir ısı katmanı yerine görünüşünün bir parçası olacak şekilde giymenin yolları var. Dağınık ve özensiz bir görüntü yerine, bu kış hepimiz kendine güvenen Suud Kadınları olarak görünelim!

 

Siyah kaşe kaban nasıl kombinlenir?

Kış ayları siyah bir kabana yatırım yapmak için her zaman iyi bir zamandır. Siyah Kaşe Kaban, modası asla geçmeyen klasik bir kaban modelidir. Mükemmel uzunluk ve ağırlıkta olan kaban, ayrıca vücuda rahat bir his veriyor. Peki, Siyah Kaşe Kabanı nasıl giyebilirsin ve hala modaya uygun görünürsün? Yeni başlayanlar için, siyah (neredeyse) her zaman siyahla gider. O yüzden dolabında sıkça siyah parçalara yer veriyorsan Siyah Kaşe Kaban aslında tam da sana göre. Bu siyah görünüme kontrast katmayı sevenlerden isen o zaman Beyaz Mini Moon Çanta’yı tercih edebilir veya Beyaz Natürel Gömlek ile ciddi görünümünü destekleyebilirsin.

 

Siyah kaşe kaban kombin önerileri

Rengi ve özel formu sayesinde Suud Siyah Kaşe Kaban seni olduğunda daha uzun gösterecektir. İstersen traktör tabanlı ya da topuklu botlarla bu haklı uzayışa kat çıkabilir buna da ek olarak siyah boğazlı kazakla beraber görünümü tek parçaymış gibi tamamlayıp daha da uzun görünebilirsin. Daha hafif bir şey için Siyah Baklava Desenli Body’i tavsiye ediyoruz. Daha sıcak bir görünüm içinse Balıkçı Yaka Fitilli Triko Body’i öneriyoruz. Bu üstleri Palazzo Suud Jean ile eşleştirebilirsin. Bu Suud Jean modeli bacaklarını çok uzun gösteriyor, bu da yaratmak istediğimiz uzun çizgiye bir kez daha katkıda bulunuyor. Son olarak, görünümünü dolabındaki bir çift topuklu bot ve geniş iç hacmi ile favorin olacak Çift Askılı Shopper Çanta ile tamamlayabilirsin. 

 

Siyah kaşe kabana kendi tarzını kat

Suud Collection olarak Winter Wind koleksiyonumuz ile tanıttığımız yeni Kürk Yaka’larımız ile Siyah Kaşe Kaban’a kendi yorumunu katabilirsin. 4 renk seçeneği ile çıkan yakalar ile Kabanını farklı ortamlara uygun şekilde kombinleyebilme şansı yaratacaksın. Pembe Kürk Yaka ile kız arkadaşlarınla buluşmaya gidebilir, Ekru Kürk Yaka ile siyah görünümüne kontrast bir hava katabilirsin


 
Etiketler: Kış Dolabının Gözdesi: Siyah Kaşe Kaban
Aralık 05, 2022
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR