Üniversitenin İlk Günü Kombin Yaparken Sana Yardımcı Olacak İpuçları

Üniversitenin İlk Günü Kombin Yaparken Sana Yardımcı Olacak İpuçları

 

Bütün yazı kampüsleri gezerek, en iyi öğrenci profiline sahip üniversiteleri araştırarak ve en sonunda hayalindeki üniversiteyi kazanarak mı geçirdin? Tüm sıkı çalışmalarının sonucunda hep hayalini kurduğun okulun kampüsünde yürümeye hazırsın! Kendini dersten önceki ilk hafta bavullarını boşaltıp yerleşmeye, kampüse nasıl gidip geleceğini bulmaya ve yeni arkadaşlarını tanımakla o kadar meşgul edeceksin ki, ilk gün ve hafta için kombinlerini hazırlamaya çok zamanın kalmayacak. Aklında o kadar çok şey varken, başka hiçbir şey için zamanın yokmuş gibi hissedebilirsin. Bunun için sana zaman kazandıracak ve kampüsteki ilk günlerinde iz bırakacak görünümler için birkaç ipucu ile geldik! Bu yazımız sayesinde harika görünümlerle, kendinden emin bir şekilde kampüsün yolunu tutabilirsin. 

1. Yeni Bir Şeyler Dene

Liseden beri okulun ilk günü her gün giydiğin uğurlu tişörtünü rafına kaldırma vakti gelmiş olabilir. Üniversite kıyafetlerinle özgüvenini arttırmanın en iyi yolu, yeni aldığın bir parçayla derse gitmektir. İçinde kendini güçlü hissettiğin yepyeni bir parçanın enerjisi, sen yepyeni bir hayata merhaba derken sana bolca yardımcı olabilir. Kabul edelim, yeni bir okula, yeni arkadaşlara ve yeni öğretmenlere adapte olurken bunu yepyeni bir kıyafetle yapmaktan daha iyi bir yol yoktur.

2. Şık Olmaktan Çekinme

Hayatında ilk kez tamamen tek başına, kendi hayatının söz sahibisin. Uzun süreli sınava hazırlanma döneminde sonra gelen hayallerindeki özgürlükle beraber bazen kendi karakterinin dışına çıkabilirsin. O yüzden sana en önemli tavsiyemiz, kendini olabilen en özel ve şık şekilde göstermekten asla korkma! Suud Collection Basic Tişörtleri ya da Natürel Oversize Gömlekleri, Dad Blazer ile bir araya getirerek kendinden emin duruşunla çok güzel olacağından hiç şüphemiz yok

3. Rahat ve İnce Olun

Üniversitenin rahat bir atmosferi olduğunu hatırlamak önemlidir. Muhtemelen 2. gününde sınıfa eşofman veya pijama pantolonu ile gelen öğrenciler göreceksin. Okulun ilk gününde gördüğün bu kişiler büyük ihtimal son sınıf öğrencisidir. Üniversitede nasıl giyineceğine karar verirken, çok çabalıyormuş gibi görünmeden iyi görünmek isteriz. İlk gününe topuklu, mini etek veya resmi bir gömlekle gelirsen, aşırıya kaçmış gibi hissedebilir ve kendini rahat hissetmezsin. İlk günler genelde kaybolarak, sınıf arayarak, bazı belgeleri tamamlamaya çalışmak için öğrenci işlerine git geller ile süre geldiği için fazla efor gerektireceğinden favori sneakerına eşlik edecek Suud Jeanler ve Basic Tişortler çok büyük destekçin olabilir.

4. Aksesuar Kullan

Kombinini nasıl bir aksesuarla tamamlayacağına karar vermek, üniversitede ne giyeceğine karar vermenin önemli bir parçasıdır. Rahat görünümü Suud Collection Kolyeler, Bileklikler, Çantalar ve Şapkalar ile bir üst seviyeye çok kolay ve güzel bir şekilde taşımana yardımcı olacak.

 

*Editör notu: Bucket Şapka ve Tote Bag’siz bir sen düşünmek istemiyoruz.

 

5. Doğru Ayakkabıyı Bul

Doğru ayakkabılar olmadan hiçbir görünüm tamamlanamaz! İlk gününde çok fazla yürüyüş (hatta koşu) yapacaksın, bu yüzden rahat bir şeyler giymeye özen göstermelisin. Bu yepyeni kampüs senin için kocaman bir labirente dönüşecek, Cebir 101'e giden yolu bulmaya çalışırken topukluların dikkatini dağıtmasını istemeyeceksin. İlk gün koşuşturmalarında snekalerın ve Suud Sandaletleri hayatını çok kolaylaştıracak.

6. Çantanı Unutma

Üniversite çantan önümüzdeki dört yıl boyunca göz alıcı üniversite kombinlerini tamamlayacak, bu nedenle hangisini satın aldığına dikkat etmek isteyeceksin. Daha sofistike görünmek istiyorsan, Suud Collection Shopper Çantayı almayı düşünebilirsin. Geniş iç hacmi ve kaliteli derisi sayesinde güvenilir bir okul arkadaşı olacak. Rahat günlerinin tamamlayıcısı olarak Suud Collection Kanvas Çanta’ları düşünmeden alabilirsin. Kıyafetlerinin odak noktası olmasına izin verecek ve kıyafetlerinle çatışmaya girmeyecektir. Hem konfor, hem yüksek stil aradığın günler için Suud Collection Tote Bagler’den dilediğin rengi dolabına eklemen gerekli. Ya da ben sırt çantasından vazgeçmem diyorsan Suud Collection Sırt Çantaları seni bekliyor.

 

*Editör notu: Moon Bag’ler ile ilgili bir açıklama yapmaya gerek bile duymadık….


 
Etiketler: Üniversitenin İlk Günü Kombin Yaparken Sana Yardımcı Olacak İpuçları
Ağustos 30, 2022
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR