Suud Collection’dan Kendini Sevme Rehberi ❤️

Suud Collection’dan Kendini Sevme Rehberi ❤️

Suud Collection’dan Kendini Sevme Rehberi ❤️

 

Suud Collection olarak bu seneki yalnızlar gününde, kendimizi daha çok keşfetmeyi ve sevmeyi başarabilmek için güzel bir yolculuğa çıkıyoruz. Nelerden keyif alıp nerelere gitmek istediğimizi, neleri sevip nelerden kaçtığımızı, kimleri sevip kimlerden uzak durmak istediğimizi kısacası kendimize dair birçok yanımızı keşfetmek için en önemli başlangıç olan kendimizle kalabilmeyi keşfediyoruz.

 

Yalnızlığın senin için ne anlam ifade ettiğini, tercih mi yoksa bir zorunluluk mu olduğunu ayırt edebildikten sonra, yalnızlığa ya da sosyalleşmeye hangi anlarda daha fazla ihtiyaç duyduğunu anlayarak, hem kendinle kaldığın o değerli anlarda hem de sosyal çevrenle olan ilişkilerinde çok daha mutlu olduğunu fark edeceksin.

 

Yalnız olup da yalnız hissetmemek, tek başına olmanın tadını çıkarabilmek ve yalnızlıktan keyif almak bu ayrımı yapabildikten sonra çokça mümkün. Yalnızlık hissinin ‘neden’ olduğunu keşfettikten ve bu hissi kabul edip yalnız kalabilmenin bir deneyime dönüştürülmesinden sonra yalnızlık hissinden sonsuza kadar kurtulup, kendinle geçirdiğin anların kalitesini de çok ya yükselteceksin. 

 

Tam da bu yüzden Suud Collection olarak, 11.11’in temsil ettiği Yalnızlar Gününü bu yıl Self Love günü olarak geçirmek istedik. Peki sen bu yalnızlar günü ne yapabilirsin kısmına gelirsek: Boyama, botanik veya yoga gibi ruhuna iyi gelecek yeni hobiler edinebilir; sana nelerin iyi gelip gelmediğini hatılarmana yardımcı olması için Suud Defter’ine günlük tutabilir, hep merak ettiğin yerlerle ilgili bilet ve kalacak yer araştırmasına başlayıp seyahat planlamaları yapabilir, uzun zamandır görüşemediğin arkadaşların ya da aile bireylerini arayıp onlarla buluşma ayarlayabilirsin.

 

Tüm bu bahsettiğimiz günlük tutma, hobiler ve alışkanlıklar edinme, aile ve arkadaşlarla vakit geçirme, seyahatlere çıkma sırasında ihtiyacın olacak tüm stil dolu parçaları da Suud Collection’da keşfedebilirsin.



 
Etiketler: Suud Collection’dan Kendini Sevme Rehberi ❤️
Kasım 10, 2022
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR