Zamansız Trençkot

Zamansız Trençkot

Zamansız Trençkot

 

Hem tasarımı hem görünümü ile zamana asla yenilmeyen, tüm mevsimlerin favori dış giyim parçası Suud Trençkotlar, kapsül dolabının en büyük destekçisi olmaya hazır. Suud Trençkotların yapısı ve klasik detayları hem sezonun modasını oluşturan hit parçalarla hem de yine kendileri gibi zamansız parçalarla bir araya gelerek harika bir harmoni oluşturuyor. Günlük bir buluşmada ya da özel bir davette, soğuk havalarda ya da ılık günlerde, elbiselerle ya da eşofman takımlarıyla kısacası tüm ihtimallerde kendi stilini ortaya koyan Suud Trençkotların fonksiyonelliğini beraber keşfedelim.

Spor Görünüm

Suud Yırtmaç Detaylı Eşofman Altı ve Kapüşonlu Sweatshirt ile trençkotunu kombinleyerek Haftasonu aktivitelerinde hem şık hem de rahat olacaksın. Son zamanlarda instagramda severek takip ettiğimiz ünlü isimlerde ve sokakta sıkça bu tarza rastlıyoruz. 

Ofis Görünümü

Trençkot kombinini daha ciddi ortamlara taşırken her şeyi basit ve şık tutmaya özen göstermelisin. Pamuk Karışımlı Kemerli Trençkotu, küçük siyah bir elbise ile tercih edebilir ve belini kavrayacak şekilde kemerleyebilirsin. Görünümü uzun çizmeler ve en sevdiğin Moon Bag ile tamamla. Ofise, toplantıya veya okula bilgisayarını taşıyorsan Suud Natürel Bez çantayı da ek olarak tercih edebilirsin.

Kış aylarında kurumsal ofisler ve önemli toplantılar için ideal olan daha resmi bir iş kıyafeti görünümü için Suud Dad Oversize Blazer ve Suud Boyfriend Jean’in üzerine trençkotunu atabilirsin.

Günlük Görünüm

Trençkotunu günlük monokrom kıyafetlerin üzerine giyerek gündelik kıyafetlerinin aurasını anında yükselt. Yeni bir beyaz gömlek ve şık özel kesim pantolonlar harika bir temel sağlarken trend aksesuarlar ve uzun çizmeler de görünümü tamamlıyor. Göz alıcı tonları tercih ederek görünümü İkili Deri Tote Çanta ile tamamlayabilirsin. Bununla birlikte günlük tarzını daha Parizyen bir havaya taşıyabilirsin. 

Mevsim Geçişleri Görünümü

 "Erkek arkadaş" tarzı görünümü için Suud Jean’den tarzına en uygun kotu ve Cepli Çizgili Gömlek’i seçmelisin.Gömleğinin altına yeni bir beyaz atlet veya tişört ile daha fazla katman eklemekten çekinme. Bu, öngörülemeyen, mevsimler arası hava koşullarının olduğu bir gün için harika bir stil çözümüdür. 

Kat Kat Görünüm

Yeni sezonun favori akımı Tek Renk Stili için, Lacivert Oversize Trençkotunu tamamen mavi bir görünümle Mavi Triko Kazak ve Mavi Natürel Oversize Gömlek ile katmanlayabilirsin. Kat kat giyinmenin sırrı, bir ton paletinden seçeceğin renkleri katmanlarda kullanmak ve son katmanı kombininin yıldız parçası olarak kullanmaktır.


 
Etiketler: Zamansız Trençkot
Ekim 28, 2022
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR