Suud Collection ile Her Mevsime Uygun Gömlek Kombinleri

Gömlek

 

Tüm gardıropların en vazgeçilmezi Suud Collection Gömlek Modelleri ile, dolabında her mevsime uygun kombinler yaratmak çokça mümkün. Dolabında yer alacak 4 5 farklı gömlek modeli ile neredeyse 50’den fazla kombin yaratarak birbirinden çok farklı stillere kolaylıkla bürünebilirsin. Bikini üzerinden tulum içerisine, kalem etek üzerinden takımlara kadar dolabındaki her parçanın tamamlayıcısı Suud Collection Gömlek Modellerini hemen keşfet!

 

Suud Collection Gömleklerle ile İlkbahar ve Yaz Stili:

 

En sevdiğin plaja giderken giydiğin favori bikinin üzerinden tut da aylarca hazırlandığın dosyanın sunum gününe kadar oluşturacağın tüm ilkbahar-yaz görünümlerin için %100 pamuk yapısı ile yanında olacak bir Suud Collection gömlek modeli var. Yumuşak dokusu ve cilde nefes aldıran yapısı ile pamuk kumaşlardan üretilmiş Suud Collection gömlek modelleri ile dolabın ilkbahar-yaza fazlasıyla hazır. Farklı kesim, renk ve uzunluktaki %100 pamuk kumaştan üretilmiş Suud Collection gömlekleri, şifon etekle birlikte giyerek arkadaşlarla kahveye, formal kesimi olan bir şortla ya da pantolonla  giyerek ofise, jeanle birlikte giyerek akşam yemeğine, mini elbise üzerine giyerek bir davete gidebilirsin.Özellikle yaz aylarında gömleklerin tamamlayıcısı olarak kullanılan şortlar ve eteklere en büyük destekçi olan Suud Collection’ın uzun kesim gömlekleri ile tanışmadıysan, yaz dolabının değişimine şimdiden hazır ol. Hep aranılan tam şortun bittiği yerde biten eşsiz boyu ile her vücut tipine eşsiz bir şekilde oturan Suud Collection Uzun Kesim Gömlekler basic stilinin kurtacısı olarak dolabın ve tatil bavullarında yerini almaya hazır.

Yine yaz kış farketmez, üzerimdeki detayların beni en özel şekilde temsil etmesi gerekli diye düşünenleri Suud Collection Piliseli Gömlek ve Pantolon modelleri karşılamaya hazır. Birbirinden özel 3 farklı rengi ile istersen güneş şapkası ile birlikte kullanarak sportif, istersen favori topuklu ayakkabın ile birlikte abiye olarak kullabilirsin.

 

Suud Collection Gömleklerle ile Sonbahar ve Kış Stili:

Basit kullanımlarıyla bile stiline özel bir duruş taşıyan Suud Collection Gömlekler, sonbahar-kış stilinin vazgeçilmezi katlı gömlerin en önemli oyuncusu olmaya hazır. İster Suud Collection Gömlek Modellerinden ince yapılı bir gömleği bir triko kazak altına kullan, ister kalın dokulu bir gömleği Suud Trençkotunun içerisine tek başına giy. Her farklı varyasyonda stilini bir adım öne taşıyacak olan Suud Collection Gömlek koleksiyonu arasında yer alan kendinden ısı katmanı sunan kot gömlek, saten gömlek, oduncu gömlek, dokulu ekoseli gömlek modelleri ek olarak yine Suud Collection’da birçok farklı model ve stile sahip tişörtler, bodyler, boğazlı kazaklar, bisiklet yaka kazaklar, kot ceketler, deri ceketler, dokulu kabanlar, yelekler ve montlar ile bir araya getirebileceğin ince dokulu gömlek modelleri sayesinde kolaylıkla stiline özel dokunuşlar yapabilirsin.

Yazın basit parçalarla bir araya getirdiğin %100 pamuk kumaştan üretilmiş Suud Collection Gömleklerin sonbaharın gelişi ile tabi ki kendini imha etmiyor. Sade bir duruşa sahip tüm bodylerin, tulumların, hırkaların, kazakların ve yeleklerin tamamlayıcısı olarak 4 mevsim sana maksimum fayda sağlamak için hazırda bekliyorlar.

Kış aylarında sıklıkla yapılan beyaz gömlek kombinleri, desenli gömlek kombinleri, renkli gömlek kombinleri, kot gömlek kombinleri ve saten gömlek kombinleri her stil türüne göre farklılık gösterir. Aynı Suud Collection Kot Gömlek modelini biri rengarenk bereler, kalın kabanlar, uzun atkı veya şallarla giyerken; başka biri siyah jean ve deri ceketle tamamlayabiliyor. En özel yanı ise tek bir stil koduna sahip olmayan tüm Suud Woman’lar tüm bu varyasyonları sırasıyla yaparak hem dolaplarından ekstra verim alırken, hem de kapsül gardırop söyleminin hakkını en stil dolu haliyle verebiliyorlar.

 

 

 

Etiketler: Gömlek
Ağustos 05, 2022
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR